Η Goldair Congress εξειδικεύεται στη Διοργάνωση Πανελλήνιων και Διεθνών Συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στο τομέα της Στρατηγικής Ανάπτυξης Οργανισμών,  Επιστημονικών & Ιατρικών Φορέων.

Αποτελώντας τμήμα της Goldair Tourism και έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του ομίλου εταιρειών Goldair, ηγείται επί σειρά ετών στο χώρο Διοργάνωσης Συνεδρίων, δραστηριοποιούμενη με εξίσου μεγάλη επιτυχία στο κομμάτι των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης και Προώθησης Ιατρικών Επιστημονικών Εταιρειών.

Η Goldair Congress ιδρύθηκε το 2000 και εδραιώθηκε στην ελληνική και διεθνή αγορά με σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία. Διαθέτει ισχυρή οικονομική και τεχνική υποδομή, αγοραστική δύναμη, διαπραγματευτική ισχύ και ένα άκρως εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ως ενεργό μέλος του HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων) και της ICCA (Ιnternational Conference and Convention Association), θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στη διοργάνωση συνεδρίων, παρέχοντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις σύνθετες οργανωτικές ανάγκες ιατρικών συνεδρίων χιλιάδων συμμετεχόντων. Το ανθρώπινο δυναμικό της Goldair Congress αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι λειτουργούν σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές ενός PCO, αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου το οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι, και  εξασφαλίζουν μέσω της άρτιας διαχείρισης και του προσεγμένου συντονισμού, την επιτυχία των συνεδρίων σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, ως Goldair Congress AMC έχει αναπτύξει  υπηρεσίες Association Management. Μελετώντας και προτείνοντας στρατηγικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιστημονικής εταιρείας, οργανισμού και φορέα, αναλαμβάνει τη διαχείριση, προώθηση και εκπροσώπηση των πελατών της.

 

Goldair_Congress_Profile